Wszystkie recenzje 5.0google logoGoogle 4.7
Ocena ogólna
5.0 214 recenzji
Weronika Maliszewska Avatar
Przepyszne świeże jedzenie. Ze wszystkich sushi w Stargardzie to jest zdecydowanie najlepsze. Polecam ❤️
Weronika Maliszewska 16/06/24
Przemyslaw Hope Avatar
Pyszne sushi. Obsługa i klimat pierwsza klasa. Bardzo fajne miejsce na miły wieczór.
Przemyslaw Hope 16/06/24
Zuzia Stępnik Avatar
Jedzonko bardzo dobre aż brak słów 😍jak już coś zjesz to aż chcesz więcej ❤️ desery również pyszne idealne miejsce na spotkanie ze znajomymi , randkę lub inną okazje , polecam z całego serca najlepsza restauracja w Stargardzie ❤️❤️❤️
Zuzia Stępnik 15/06/24
Karolina Avatar
Jedzenie na wysokim poziomie. Obsługa bardzo miła I pomocna😊 najlepsze sushi w Stargardzie. Bardzo polecam😊
Karolina 04/05/24
Marcin Rumiński Avatar
Brzuchy rosną bo pycha jest Umi Sushi 🙂
Marcin Rumiński 21/04/24
Chiara Bonanno Avatar
Sono un' appassionata di sushi, quindi non perdo occasione di provare nuovi ristoranti e devo dire che questo mi ha piacevolmente sorpresa. Il sushi è ben fatto, alla maniera giapponese (meno riso, più pesce e di ottima qualità), i sapori sono equilibrati, l'accoglienza è molto piacevole e i prezzi sono giusti. Tra quelli che ho provato penso che questo sia il miglior ristorante nella zona, ci tornerò sicuramente
Chiara Bonanno 06/04/24
Luk Lewandowski Avatar
Moim zdaniem bardzo dobry ramen i sushi!!
Luk Lewandowski 01/04/24
Adam Roszkowski Avatar
Pyszne sushi! Starannie wykonane i czuć, że składniki są świeże. Polecam 😋
Adam Roszkowski 26/03/24
bogaty_orbita729 e Avatar
Przemiła obsługa, jedzenie pyszne, polecam.
bogaty_orbita729 e 24/03/24
Wiktor Kaszubowski Avatar
Miejsce warte polecenia. Elegancko smacznie i przystępnie w cenie. Polecam wpaść i spróbować ramen!
Wiktor Kaszubowski 15/03/24
Jakub Kęsicki Avatar
Bardzo smacznie i klimatycznie
Jakub Kęsicki 15/03/24
robert92r Avatar
Za mała ilość gwiazdek by ocenić to miejsce. Jedzenie przepyszne. Obsługa pierwsza klasa 🙂
robert92r 12/03/24
Monika Radzymińska Avatar
Najlepsze miejsce na mapie Stargardu! Polecam bardzo! Rameny przepyszne!
Monika Radzymińska 09/03/24
Serbianka Kopaczewska Avatar
Świetne miejsce, pyszne jedzenie i super obsługa! Polecam
Serbianka Kopaczewska 09/03/24
Natalia S Avatar
Bardzo ładny lokal, super jedzenie
Natalia S 25/02/24
Olga Somerhalder Avatar
Bardzo dobre jedzenie i miła atmosfera. Polecam.
Olga Somerhalder 15/02/24
Marcin Haracewiat Avatar
W Stargardzie mało jest miejsc w których można dobrze zjeść, a to jest na 100% jedno z takich. Piękny wystrój i miła obsługa. Mocno polecam Ramen w każdej postaci. Krewetki i kurczak też robią robotę. Ramen najlepszy jaki do tej pory jadłem, moje dzieci nigdy nie zajadały się tak zupką jak tu. Naprawdę warte odwiedzenia miejsce!
Marcin Haracewiat 15/02/24
anna nowakowska Avatar
Rewelacyjne jedzenie a obsługa jak zawsze miła i pomocna. Polecam 😉
anna nowakowska 14/02/24
CzarnaAga Avatar
Bardzo miłe miejsce. Obsługa zawsze bardzo miła. Jedzonko zawsze mi smakuje. Duży wybór rolek i Ramen. Miło i smacznie spędzisz tam czas, randkę czy spotkanie z przyjaciółmi.
CzarnaAga 13/02/24
Piotr Dender Avatar
Piękny wystrój, miła obsługa i pyszne jedzenie. Na pewno warto się tu zatrzymać. Pozdrawiam serdecznie.
Piotr Dender 02/02/24
Krzysztof Żukowski Avatar
Będziemy wracać... 🙂
Krzysztof Żukowski 23/01/24
Michal Zukowski Avatar
Rewelacja. Jedno z najlepszych sushi jakie kiedykolwiek jadłem. Za każdym razem ten sam smak i rewelacyjnie podane sushi. Polecam wszystkim.
Michal Zukowski 21/01/24
Ewa Musiał Avatar
Pyszne sushi i ramen.Profesjonalna obsluga.Polecam serdecznie:)
Ewa Musiał 15/01/24
Karolina Marczewska Avatar
Zamówiliśmy Misho - Shiru z Łososiem, Ramen shoyu, Shio Ramen i Krewetki w panko. Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia jak wyglądały, bo po prostu po chwili już ich nie było. Jestem zachwycona, że tak pyszne jedzenie znajduje się w moim mieście. Najbardziej uradowana jestem, że mojemu trzylatkowi tak zasmakowało, iż zjadł całą porcję swojego dania. Dziękuję. ❤️ Oby tak dalej.
Karolina Marczewska 14/01/24
Luk Kis Avatar
Super smak, super obsługa. Polecam
Luk Kis 01/01/24
Seb Seb Avatar
Wow !! Świeże i pyszne !!
Seb Seb 26/12/23
Konstantin Bondarenko Avatar
Pyszne sushi
Konstantin Bondarenko 24/12/23
Maja Pietrzak Avatar
Jedzenie zawsze smaczne, super obsługa, polecam.
Maja Pietrzak 14/12/23
Karolina Piotrowska Avatar
Jedno z lepszych miejsc do polecenia w Stargardzie. Piękny wystrój i miła obsługa. Mocno polecam Uramaki z pastą z białej ryby a także ramen torikatsu. Ramen najlepszy jaki do tej pory jadłam, a w połączeniu z kotletem w panko to jakiś kosmos. Naprawdę warte odwiedzenia miejsce!
Karolina Piotrowska 14/12/23
Adam Ch Avatar
Rewelacyjne prawdziwe sushi. Najwyższej jakości składniki, podanie i wykonanie. Zupy też wyśmienite. Polecam każdemu.
Adam Ch 30/11/23
Bazaar Bazaar Avatar
Bardzo fajne miejsce z pysznym jedzeniem 👌 Polecam
Bazaar Bazaar 30/11/23
Thomas Kostruk Avatar
Najlepsze sushi w Stargardzie!!! I lepsze niż w Szczecinie. Set numer 4, polecam!!!
Thomas Kostruk 28/11/23
Jogala Jogala Avatar
Ogromny plus za rolki dla dzieci, to miłe zaskoczenie, rolka dla córki z owocami ...rewelacja, stwierdziła, że najlepsze sushi jak do tej pory. Ja również jestem mile zaskoczona jakością produktów, podaniem ich i smakiem. Nie ma wyjścia, wrócimy już tylko tu🌿👍
Jogala Jogala 28/11/23
Ewcia K. Avatar
Bardzo dobre sushi,duży wybór, przepyszne,najlepsze sushi jakie jadłam. Obłędne sushi z owocami . Polecam
Ewcia K. 28/11/23
Carlos Dzordzi Avatar
Polecam 👍
Carlos Dzordzi 28/11/23
Ewcia K. Avatar
Bardzo dobre sushi,duży wybór, przepyszne,najlepsze sushi jakie jadłam. Obłędne sushi z owocami . Polecam
Ewcia K. 09/11/23
Rumcajs 1234 Avatar
Najlepsze sushi w Stargardzie. Obsługa 10/10 a Pani szefowa 11/10. Pozdrawiam.
Rumcajs 1234 07/11/23
Dominik Łazowski Avatar
Super sushi 🍣
Dominik Łazowski 07/11/23
Iza bela Avatar
Miło aczkolwiek nie klimatycznie, menu skromne, smaczne na 4.
Iza bela 28/10/23
Ireneusz Spyrka Avatar
Polecam, bardzo smaczny Ramen 😀
Ireneusz Spyrka 28/10/23
Poznan Polo1 Avatar
Świetny ramen I sushi Idealna porcja 😋😋😋😋😋 Wrócę i to nie raz 😋😋😋😋
Poznan Polo1 28/10/23
Dominik Łazowski Avatar
Food : 5/5 | Service : 4/5 | Atmosphere : 5/5
Dominik Łazowski 28/10/23
marcia2024 Avatar
Pyszne sushi 🙂
marcia2024 28/10/23
Ireneusz Spyrka Avatar
Polecam, bardzo smaczny Ramen 😀 Food : 5/5 | Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
Ireneusz Spyrka 28/10/23
Anirs “Anirs力” Avatar
Najlepsze sushi w Stargardzie tylko po wypłacie, żeby nie martwić się wydanymi pieniędzmi ^^
Anirs “Anirs力” 28/09/23
Luk82 Avatar
Serdecznie polecam !!!
Luk82 28/09/23
Kamil Kochanowski Avatar
Zdecydowanie najlepszy Ramen w moim życiu 🙂
Kamil Kochanowski 28/09/23
Frank Buettner Avatar
Sehr leckere Sushi und geniale Ramen!
Frank Buettner 28/09/23
Paulina Zjawiona Avatar
Najlepsze jakie jadłam
Paulina Zjawiona 28/09/23
Margo Avatar
Genialne miejsce na mapie Stargardu, przepyszny Ramen , a dziś spróbowałam zupy tom yum ...Poezja smaku, kubki smakowe oszalały. Brawa dla kucharzy, obsługi oraz dostawców . Wszystko to zasługuje na najwyższą ocenę!
Margo 07/09/23
ewa kuberska Avatar
Najlepsze sushi jakie jadłam. Zawsze świeże. Gorąco polecam.
ewa kuberska 07/09/23
R. Dienstleistungsservice Avatar
Genauso stellt man sich ein Sushi Restaurant vor.
R. Dienstleistungsservice 07/09/23
Aleksander Józefiak Avatar
Świetna jakość jedzenia oraz super obsługa.
Aleksander Józefiak 28/08/23
Luke D Avatar
Zdecydowanie najlepsze sushi w ZST. Polecam wszystkim!
Luke D 28/08/23
amela sosna Avatar
Przemiła obsługa! Sushi przepyszne, rameny najlepsze w Stargardzie!
amela sosna 28/08/23
MAR Sp Avatar
Najlepsza knajpa w ZST
MAR Sp 28/08/23
Evaldas Stumbras Avatar
It’s not the best sushi I’ve ever eaten in my life but I still liked it. Great service and chilled atmosphere.
Evaldas Stumbras 07/08/23
L K Avatar
Pyszne sushi, zawsze estetycznie podane przez miłą obsługę. Ceny standardowe, duży wybór 🙂
L K 07/08/23
Katarzyna Macierzyńska Avatar
Smaczne i świeże. Pięknie podane, a tym bardziej należy to docenić mając na uwadze, że zamówienie realizowane było z dowozem. Ogromny plus za to, że bulion przywieziono w osobnym kubku odatkowo zabezpieczonym folią dzięki czemu ramen przyjechał również w świetnym stanie. Bulionu do dodatków można wlać wedle życzenia, a opakowanie nie jest rozmoczone.
Katarzyna Macierzyńska 07/08/23
Marcin Femiak Avatar
Fajne miejsce, dobry poziom obsługi i smaczne jedzenie. Lokal zadbany. Wielka szkoda, że lokalizacja jest jaka jest, ale tutaj nie można nikogo winić.
Marcin Femiak 07/08/23
Piotr Bojarski Avatar
Piękne miejsce. Jedzenie przepyszne. Polecam Udon z wołowiną 😁
Piotr Bojarski 28/07/23
Anonim Avatar
Zadbane,klimatyczne miejsce z dobrym jedzeniem, mimo kilku wpadek kelnerki oceniam obsługę na bardzo dobrą.
Anonim 28/07/23
Mateusz Malec Avatar
Super miejsce jedzenie bardzo dobre polecam to miejsce, byliśmy pierwszy raz i napewno nie ostatni 💪
Mateusz Malec 07/07/23
Magdalena M Avatar
Uwielbiamy, mamy już swoje ulubione smaki, bo odwiedzamy regularnie. Ramen jeden z najlepszych, jaki do tej pory jadłam. Spełnia wszystkie oczekiwania. Sushi- do wyboru do koloru 👌😊💫
Magdalena M 07/07/23
valeria gulchevska Avatar
Te sushi to ekspolzja smakòw! Polecam rolkę z wegorzem i borowkami! Przepyszna!!! Skradliście moje serce! ❤️
valeria gulchevska 28/06/23
kasia proc.n Avatar
Bardzo miły lokal, obsługa super. Piwko miało ciekawy smak. 🙂 Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
kasia proc.n 28/06/23
Żaneta Siwka Avatar
Już dawno nie czułam się tak dobrze obsłużona: personel na wysokim poziomie kultury osobistej, szacunek do klienta- już od wejścia czuć miłą atmosferę 😊 Lokal bardzo klimatyczny, przyjemnie spędza się tu każdą chwilę ( w tle delikatnie gra muzyka). A jedzenie? WYŚMIENITE!! Pycha! Podane bardzo ładnie i przede wszystkim długo nie trzeba czekać. Polecam z całego serducha!!!
Żaneta Siwka 07/06/23
Terese B. Avatar
Zamówiliśmy w Umi "to go" bardzo miła niespodzianka. Cieszymy się że znaleźliśmy nasze źródło Sushi w Stargardzie. .Zamówienie przybyło na czas pięknie, estetycznie podane Sushi..Jeszcze troche i będzie konkurencja dla Sagita Tokio... Dziękujemy za osobista notatkę ...nice touch
Terese B. 07/06/23
Weronika B Avatar
Jedzenie, obsługa, klimat wszystko na 5 gwiazdek. Bardzo pomocna pani kelnerka. Czas oczekiwania na dania odpowiedni. To była moja pierwsza styczność z kuchnią japońską i na pewno udana. Chętnie wrócę do tej restauracji. Pyszne i ładnie podawane jedzenie.
Weronika B 28/05/23
Marcin I Avatar
Byłem po raz pierwszy na polecenie koleżanki. Jednym słowem „niebo w gębie” porcje ogromne. Jestem już stałym klientem. Polecam bo to jest coś czego jeszcze w naszym mieście nie było. Vegetarian options: Osobne menu wegetariańskie Parking: Parking od frontu i przy szalecie miejskim także bez problemu Kid-friendliness: Fotele szerokie nisko osadzone
Marcin I 28/05/23
Zuzia Kasprzak Avatar
Najlepsze sushi w mieście, tak samo jak najlepszy ramen. Polecam serdecznie każdemu, wszystko jest bardzo świeże i pyszne!
Zuzia Kasprzak 28/05/23
Barbara Waszkowiak Avatar
Przemiła obsługa i sushi bardzo dobre.
Barbara Waszkowiak 28/05/23
Dawid Łukaszuk Avatar
Jadłem 1 raz i napewno wrócę....😊
Dawid Łukaszuk 28/05/23
Wiktoria Łopatka Avatar
Miejsce jest super na przyjście samemu lub ze znajomymi, jedzenie jest przepyszne, zawsze świeże, przeszłam już chyba przez każdy możliwy ramen w karcie, polecam serdecznie torikatsu, a oferty lunch są super opcją ❤️ Obsługa jest najlepsza na świecie. Ceny są bardzo dobre i myślę, że ramenownie ze szczecina powinny się uczyć od tego miejsca! 😋 Super, że jest taka miejscówka w Stargardzie 😋
Wiktoria Łopatka 07/05/23
Tatiana Griniuk Avatar
Очень приятное место, вкусная еда и прекрасный сервис. В Польше очень трудно найти вкусные суши, но мы смогли. Я получила удовольствие от нашего визита в это место. Очень много рыбы в начинке и вкусный рис. Рамен просто потрясающий и очень большая порция. А ещё очень красивая посуда 😊
Tatiana Griniuk 07/05/23
Justyna Wrzeszcz Avatar
Jeden z najbardziej ulubionych miejsc gdzie można zjeść ramen.
Justyna Wrzeszcz 28/04/23
Mateusz Sz. Avatar
Tak świetnego sushi nie znajdzie się nawet w Szczecinie! Warto było przyjechać! 👏🏻 Food : 5/5 | Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
Mateusz Sz. 28/04/23
Laskaaa Avatar
Bardzo dobry ramen, najlepszy w Stargardzie, pełen smaku i świeżych dodatków, piwo prosto z Japonii, również bardzo dobre. Łosoś w sushi świeży i smaczny, pierożki chrupiące. Byłem wiele razy i zdecydowanie polecam 👌
Laskaaa 07/04/23
Anna Urbańska-Łukaszewicz Avatar
Fajna miejscówka, super wystrój. Do tego pyszne jedzenie i przemiła obsługa 😁
Anna Urbańska-Łukaszewicz 07/04/23
ola kaczmarek Avatar
Zamówiliśmy pierwszy raz sushi po niezbyt przyjemnych doświadczeniach u konkurencji i jesteśmy naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczeni. Już sam zapach dobrej jakościowo rybki i wygląd robią wrażenie, a smak? Cudo. Zdecydowanie najlepsze sushi w mieście i od dzisiaj jedyne słuszne, serdecznie polecam.
ola kaczmarek 07/04/23
Eliza Świtalska Avatar
Super miejsce, klimatyczne i przepyszne sushi. Zdecydowanie jak na sushi to tutaj. Food : 5/5 | Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
Eliza Świtalska 28/03/23
Yurii Fedyna Avatar
Food : 5/5 | Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
Yurii Fedyna 28/03/23
Sławek S Avatar
Przemiła obsługa i bardzo dobre jedzenie, wszystko pięknie podane a pierożki gyoza z krewetkami to mistrzostwo 😊 na pewno wrócę.
Sławek S 28/03/23
Ania Galicka Avatar
Bardzo smaczne miejsce! Miło usiąść przy barze zobaczyć jak robi się te pyszne sushi. Sushimaster zawsze coś dobrego poleci. Duży plus za ciekawy wybór wina i sake.
Ania Galicka 28/03/23
Jenny J Avatar
Do tej pory smakowalam sushi w Szczecinie - niezbyt smakowało, no i w Lidlu- jeśli w ogóle można to nazwać sushi. Umi to coś zjawiskowego, niebywale smaki, estetyka, zapach, Naprawdę polecam 👌👍🙌
Jenny J 07/03/23
M J Avatar
Przepyszne sushi! Rolki z prawdziwego zdarzenia- z dużą ilością ryb i świetnymi dodatkami. Byliśmy dziś pierwszy raz i zdecydowanie będziemy wracać. ❤️
M J 28/02/23
Michał Trzciński Avatar
Zdecydowanie polecam pomimo pewnych perturbacji z zamówieniem jedzenie wspaniałe i na pewno ponowię ,gratulacje za jakość i przygotowanie Food : 5/5 | Service : 4/5 | Atmosphere : 5/5
Michał Trzciński 28/02/23
Marek Kaszub Avatar
Bardzo dobry ramen bardzo szybko zrobiony polecam
Marek Kaszub 28/02/23
Lelani _ Avatar
Food : 5/5 | Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
Lelani _ 28/02/23
Black Gw Avatar
Przepyszne jedzenie, obsługa fenomenalna.
Black Gw 28/02/23
Ewelina Szwałek Avatar
Pięknie podane, bogate w smaku sushi. Przepyszne!!!
Ewelina Szwałek 28/02/23
Karolina Lesner Avatar
Pyszny ramen i sushi. Duży wybór win. Bardzo miła obsługa
Karolina Lesner 28/02/23
Joanna P Avatar
Do tej pory smakowalam sushi w Szczecinie - niezbyt smakowało, no i w Lidlu- jeśli w ogóle można to nazwać sushi. Umi to coś zjawiskowego, niebywale smaki, estetyka, zapach, Naprawdę polecam 👌👍🙌
Joanna P 28/02/23
Lily Weis Avatar
Uwielbiam to miejsce 🤷🏼‍♀️❤️ prawdziwe sushi, nie przekombinowane, smak świeżutkich ryb a nie dodatków i majonezu 😊
Lily Weis 28/02/23
Gabrysia Zielińska Avatar
Najlepsze sushi w Stargardzie. Polecam z czystym sumieniem ❤️
Gabrysia Zielińska 28/02/23
Agnieszka Błasiak Avatar
Przepyszne!
Agnieszka Błasiak 28/02/23
Paweł Lisiecki Avatar
Świetne miejsce, zupy i sushi przepyszne ☺️ polecam
Paweł Lisiecki 07/02/23
Julia Patynowska Avatar
Super jedzenie. Jadłam rolkę sushi 🍣🍣. Bardzo polecam. ⭐❤️
Julia Patynowska 28/01/23
Krzysztof Ilnicki Avatar
Wszystko przepyszne. Wcześniej zamawiałem z innej restauracji. Spróbowałem w Umi i zostaję!
Krzysztof Ilnicki 28/01/23
Opinie Blog Avatar
Najlepsze sushi jakie jadłem. Pycha, pięknie podane, a obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam.
Opinie Blog 28/01/23
Wojciech Bobkowski Avatar
Smaczne - trzeba spróbować. Polecam.
Wojciech Bobkowski 28/01/23
Iza Zalewska Avatar
Bardzo dobre sushi, estetycznie podane. Ceny bardzo przystępne w odniesieniu do jakości i wielkości rolek. Wszystkie produkty świeże, najwyższej jakości. Szybka dostawa. Ewidentnie polecam.
Iza Zalewska 28/01/23
Grzesiek K Avatar
Najlepsze sushi jakie jadłem polecam
Grzesiek K 28/01/23
Dominika Ram Avatar
Świetne miejsce 😍🍣 Food : 5/5 | Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
Dominika Ram 28/01/23
Magdalena Donarska Avatar
Wszystko było pyszne, na pewno tam jeszcze wrócimy, najchętniej to wróciłabym już... mega mega pyszne jedzonko, polecam! Nawet dzieci zajadały i mój synek 1,5 roku 🙂
Magdalena Donarska 28/01/23
Paweł Lisiecki Avatar
Świetne miejsce, zupy i sushi przepyszne ☺️ polecam Food : 5/5 | Service : 5/5 | Atmosphere : 5/5
Paweł Lisiecki 28/01/23
fred klodt Avatar
Great ramen and gyoza. Will be back.
fred klodt 07/01/23
Алена Ждакаева Avatar
Це 5 з 5!!! Дуже приємна атмосфера, дуже смачно. Суші великі, але не товсті, зручно істи. Риби і креветок багато, вони нереально смачні! Це попадання в саме серце ❤️
Алена Ждакаева 28/12/22
Marta Żet Avatar
Najlepsze sushi w mieście!❤️
Marta Żet 28/12/22
Aleks Morawski Avatar
Knajpa bardzo przytulna, a jedzenie bardzo dobre. Takiej knajpy brakowało w stargardzie
Aleks Morawski 28/12/22
Karo Lina Avatar
Sushi na wysokim poziomie, przepyszne wino śliwkowe i miła obsługa polecam 10/10 napewno wrócimy 👍
Karo Lina 28/12/22
Hanna Kuraszkiewicz Avatar
Vegetarian options: Very nice service, the waitress knows her stuff! Vegetarian ramen, specific but tasty. The sushi is very nice, beautifully presented and tasty. Nothing to add, nothing to take away 😊
Hanna Kuraszkiewicz 28/12/22
Radek Postawa Avatar
Nowość na mapie miasta która zdecydowanie warta jest polecenia. Top klimat tworzony przez top personel. Top dania z top składników. Miejsce które koniecznie należy odwiedzić bo żadne słowa nie przekażą tego co zastaliśmy w Umi. 😉 Życzę dużo sukcesów:)
Radek Postawa 28/12/22
Klaudia Walczak Avatar
Najlepsza restauracja w Stargardzie. Polecam ! 😍
Klaudia Walczak 28/12/22
Dominika Avatar
Polecam. Ramen z boczkiem pycha. 😋 Sushi też pyszne. No i najpyszniejszy napar zimowy, mega!
Dominika 28/12/22
Marzena Sornat Avatar
Jedzenie przepyszne, klimatyczny wystrój. Przemiła obsługa. Polecam 🙂
Marzena Sornat 28/12/22
Kasia Ksiądz Avatar
Przepyszne miejsce na mapie Stargardu. Ramen niezwykle aromatyczny, sycący, sushi z najwyższej jakości produktów, świetne połączenia smaków. Wszystkie dania pięknie podane. Moje serce skradło sushi na słodko, które miałam okazję spróbować po raz pierwszy - po prostu poezja! Obsługa na medal - uśmiech, życzliwość, znajomość karty dań. Od razu czuć, że miejsce to zostało stworzone z serca i pasji. Pozdrawiam serdecznie przemiłych właścicieli. Polecam każdemu! Ach, jak brakowało Was w naszym mieście! Będziemy na pewno często odwiedzać to miejsce.
Kasia Ksiądz 28/12/22
Adrian Drapinski Avatar
Kapitalna obsługa, niesamowire jedzenie. W szczególności polecam wybrane przez szefa kuchni. Polecam gorąco.
Adrian Drapinski 28/12/22
Łukasz Sornat Avatar
Przepyszne jedzenie 😉 Personel miły i uśmiechnięty , znają się na swojej pracy. Napewno tam wrócę 🙂
Łukasz Sornat 28/12/22
Damian C Avatar
Drogo ale dobrze
Damian C 28/12/22
Karolina Winnicka Avatar
Pyszny ramen i miła obsługa 🍜 Polecam to miejsce ☺️
Karolina Winnicka 28/12/22
Joanna Fi Avatar
Pyszne sushi, świetny wystrój, miła obsługa, przystępne ceny. Będę wracać często 🙂
Joanna Fi 28/12/22
Maciek K Avatar
Świetne miejsce, fajna oferta, smaczne i dobrze przygotowane dania, dobra obsługa. Bardzo wysoki poziom lokalu zwłaszcza biorąc pod uwagę ofertę gastronomiczna w Stargardzie. Trzymam kciuki aby utrzymał się jak najdłużej.
Maciek K 28/12/22
Karolina Grochecka Avatar
Restauracja godna gwiazdki. Wszystko świeże, pyszne, podane z dbałością o detale. Szczecin zazdrości Stargardowi, że mają tak cudowne miejsce u siebie w mieście 🙁 zarówno pod względem estetycznym jak i smakowym idealne. POLECAM!!!!
Karolina Grochecka 28/12/22
Елена С Avatar
Jesteście prawdziwymi mistrzami ukradli moje serce ❤️
Елена С 28/12/22
Piotr Kazań Avatar
Najlepsze sushi jakie z rodzinką jedliśmy !! Oby tak dalej!!
Piotr Kazań 28/12/22
Lukasz Krupa Avatar
Bardzo pyszne. W końcu prawdziwa knajpa sushi w Stargardzie. Szybko obsługa miła i fachowa. Niektóre rolki zbyt cienkie czasami. W kenko można się więcej najeść w tej samej cenie. Ale i tak mocne 5 z małym plusem.
Lukasz Krupa 28/12/22
Alina Grzyb Avatar
Aktualnie najlepsza restauracja na mapie Stargardu
Alina Grzyb 28/12/22
Robert Avatar
Najwspanialsze sushi, pyszności, mniam. W takim wykonaniu apetyt rośnie w miarę jedzenia, za każdym razem jesteśmy zachwyceni smakiem, świeżością i wykonaniem. Dodatkowo super kontakt, sprawna obsługa i bardzo szybka dostawa pod same drzwi☺️ 100% za smak, 100% za obsługę i kontakt, 100% za szybkość dostawy. Nic dodać nic ująć, czego chcieć więcej☺️
Robert 28/12/22
Damian Szczepaniak Avatar
Najlepsze sushi 🍣 jakie jadłem
Damian Szczepaniak 28/12/22
Adrianna Kaczmarek Avatar
Pyszny ramen! Syty i idealnie wyważone smaki! Sushi zabraliśmy na wynos. Jedliśmy już w każdym stargardzkim sushi barze i zdecydowanie wygrywają. Polecamy po stokroć. Fajne wnętrze, przyjemna obsługa- na pewno wrócimy😁
Adrianna Kaczmarek 28/12/22
Justyna Lisiecka Avatar
Najlepsze sushi w mieście. Jedyny minut to przy odbiorze własnym na daną godzinę zawsze jest opóźnienie 🙄
Justyna Lisiecka 28/12/22
Karolina Okonska Avatar
Swierze i smaczne ! Dobrze podane
Karolina Okonska 28/12/22
Paulina BANG Avatar
Super miejsce! Najlepsze w Stargardzie! Pyszne jedzonko, obsługa na 5! Polecam każdemu 😍
Paulina BANG 28/12/22
Janusz Korol Avatar
Z czystym sumieniem mogę polecić restauracje jedzonko pyszne i świeże! Zupka, ramen, suchi i pyszny napar owocowy <3 Miła obsługa 😉
Janusz Korol 28/12/22
Grzegorz Targowicz Avatar
Bardzo ale to bardzo dobre jedzonko Wszystko super Byliśmy 3 raz i to nie koniec Niebo w gębie Pozdrowienia dla pani kelnerki Która nam zawsze dobrze doradza, Dziekujemy
Grzegorz Targowicz 28/12/22
Karolina Mikuła Avatar
Jedne z niewielu miejsc, gdzie miło i smacznie spędzić czas przy bardzo dobrym jedzeniu. Ramen pychotka 👌a na deser lody Mochi petarda👌👍💪do dobrego smaku towarzyszy też przesympatyczna, pomocna obsługa ❤❤❤
Karolina Mikuła 28/12/22
Paulina R Avatar
Polecam, bardzo dobry ramen jak i sushi.
Paulina R 28/12/22
Bogdan Natalia-Marcel Avatar
Bardzo dobre Sushi, Ramen z boczkiem super.
Bogdan Natalia-Marcel 28/12/22
Konrad Makaruk Avatar
Składniki top. Obsługa top. Co tu więcej dodawać? Za taką cenę warto.
Konrad Makaruk 28/12/22
Paulina Wasowicz Avatar
Serdecznie polecam! Najlepsze sushi na mapie Stargardu 😊
Paulina Wasowicz 28/12/22
Ewelina Hrynkiewicz Avatar
Klimatyczne miejsce, którego brakowało w Stargardzie. Jedzenie przepyszne -widać , że właściciele mają duże doświadczenie w tej kwestii. Obsługa bardzo miła i kompetentna (zostałam mile zaskoczona gdy wchodząc do lokalu to mnie pierwszą przywitano- a to się nie zdarza w tym mieście). Gorąco polecam zapewne powrócę 🙂
Ewelina Hrynkiewicz 28/12/22
Kamil Mikołajczyk Avatar
Pyszne ramen:)
Kamil Mikołajczyk 28/12/22
Sylwia Morusiewicz Avatar
Przepyszne.. polecam serdecznie ,mam nadzieję że to nigdy się nie zmieni . Bardzo Mila obsługa 🙂
Sylwia Morusiewicz 28/12/22
Anna Janiszewska Avatar
Pyszniutki Ramen curry Vegan! Doskonały smak. Gdy znów będę w Stargardzie na pewno tam przyjdę! Vegetarian options: Sporo opcji Vege.
Anna Janiszewska 28/12/22
Julia Wolańska Avatar
Wszystkim polecam bo na prawdę warto. Jak jeść sushi to w Umi 😍
Julia Wolańska 28/12/22
Kacper Kowalina Avatar
Świetne miejsce na mapie Stargardu. Jedzenie pyszne i warte polecenia
Kacper Kowalina 28/12/22
Malgorzata Pabich Avatar
Polecam ❤❤
Malgorzata Pabich 28/12/22
Sylwia Lewandowska Avatar
Bardzo fajne miejsce na mapie Stargardu! Najlepsze sushi jakie jadłam! Obsługa na 5! Na pewno wrócę!
Sylwia Lewandowska 28/12/22
Maciej Chmielewski Avatar
Wyśmienite!!! Dużo ryby i mega smak. Zajadamy się na potęgę 😍 Dostawa szybka i punktualna👍
Maciej Chmielewski 28/12/22